Manier van werken

August 21, 2023 2023-10-21 14:08
AANPAK
MANIER VAN WERKEN

Hoe je van punt A naar B gaat, zonder excuses en omwegen.

Wij helpen onze klanten vanaf het allereerste gesprek, zonder pleasing gedrag. We proberen ze niet te vleien, een plezier te doen of te manipuleren om met ons in zee te gaan. We willen niet dat ze denken dat het gemakkelijk is om je bedrijf giga te schalen.

How it works

In 4 easy steps

01.

Commitments vs Doelen

02.

Afspraken vs Verwachtingen

03.

Resultaat telt

04.

Verantwoordelijkheid nemen

flash-bg-bottom
flash-bg-bottom
Werkwijze

Onze aanpak

Koffiedate โ˜•
De eerste stap is een koffiedate. Nee, we sturen geen rozen, maar we willen wel alles over uw bedrijf leren. Dit is waar we elkaar beter leren kennen, een beetje zoals een eerste date, maar dan met minder zenuwen en meer praten over business en ROI. .
Strategieontwikkeling ๐Ÿš€
Zodra we verliefd zijn op uw merk (en we hopen dat u een beetje verliefd bent op ons), gaan we uitzoeken; hoe de markt eruit ziet, wat jullie in het verleden al gedaan hebben aan marketing, wat werkt en wat werkt niet. Om echt succes te boeken moet er ook gekeken worden naar de kern van het bedrijf. Het totaalplaatje moet kloppen! Gebruiken we de juiste media kanalen? Is het aanbod goed? Is de funnel conversiegericht ingericht? Bouwen we een community? En zo zijn er nog veel meer punten die invloed hebben op de groei van je bedrijf!
Implementatie ๐Ÿ˜ƒ

Bij akkoord op het nieuwe plan van aanpak zetten wij onze plannen om in daden. We gaan niet alleen zorgen voor meer kliks, maar voor nieuwe betalende klanten. Kliks zijn leuk, alleen helaas betalen ze de hoge bills niet af ๐Ÿ˜‰ย 

Finetunen en schalen โš™๏ธ
Hier beginnen we te klinken als een fitnesscoach. We houden uw campagnes strak in de gaten, verzamelen data, en pushen voor dat extra beetje prestatieverbetering. Wij maken data inzichtelijk en maken ondernemen leuker en inzichtelijker voor onze klanten. Soms geven we een extra zetje in de rug als we zien dat het tijd is om te schalen! Draait een campagne een positieve ROAS dan is het tijd om flink door te knallen.
Rapportage โœ…
Wij houden niet van geheimen, en we hopen dat u dat ook niet doet. We sturen u regelmatig gedetailleerde rapporten, zo kunt u zien hoe we samen die digitale berg beklimmen. Spoiler: het uitzicht wordt steeds beter.
Niemand is perfect ๐Ÿ“ˆ
Onze communicatie is als een open boek, maar dan zonder de dramatische plotwendingen. We houden van feedback en zijn altijd bereid om aan onze service en persoonlijke ontwikkeling te werken. Een goede relatie brengt immers veel meer geluk en โ€ฆ omzet.

Failure to commit is the high cost of low living!

In onze marketingromance is uw bedrijf de ster en werken we samen aan een happy end. Onze aanpak is transparant, persoonlijk met een vleugje topsportmentaliteit. Op naar een succesvolle samenwerking!