Technology

August 21, 2023 2023-11-05 16:38
AANPAK
technology
De Nieuwe Standaard in Marketing

Geen Technologische Speeltjes, maar Resultaatgerichte Innovaties

ChatGPT ja je kent het wel. Of niet? Hier hoef jij je nooit zorgen om te maken, want wij zijn altijd up to date van de nieuwste ontwikkelingen. How it works

In 4 easy steps

01.

Tijd besparen

02.

Meer omzet

03.

Professionalisering

04.

Innovatief

meer omzet

Beste ondernemer

Ondernemen en tegelijk up to date zijn van alle nieuwe ontwikkelingen, apps en technologie, dat wordt lastig. Goed nieuws 😉 Wij hebben een jong team van ervaren professionals die leven in de digitale wereld waardoor we altijd up to date blijven van de nieuwste technologieën en tools. Wij geloven namelijk dat het gebruik van de juiste tools de sleutel is tot het bereiken van succesvolle online marketing en web development. Het blijft wel altijd een balans, want nieuwe technologie hoeft niet altijd beter te zijn. Wij testen en gebruiken technologie die marketing een boost geeft zonder de fundamenten te vergeten.

Dit gebruiken wij voor meer resultaat

Frequently asked questions

Hieronder vind je veelgestelde vragen

Kunnen jullie met zowel startups als gevestigde techbedrijven werken?

Ja, absoluut! Bij 2Escape Agency verwelkomen we zowel startups als gevestigde techbedrijven. Ons team past onze diensten aan om aan de unieke behoeften en doelen van elke klant te voldoen, ongeacht hun fase van ontwikkeling.

Wat zijn de kernservices die 2Escape Agency aanbiedt?

Onze kernservices omvatten webontwikkeling, app-ontwikkeling, digitale marketing, branding en grafisch ontwerp, content creatie, e-commerce-oplossingen, consultancy en strategie, sociale media management, data-analyse en klantenservice.

Hoe lang duurt het doorgaans voordat een project is voltooid?

De projectduur varieert afhankelijk van de complexiteit en omvang van het project. We streven er echter altijd naar om projecten efficiënt en binnen de afgesproken tijdlijnen te voltooien. We zullen de verwachte doorlooptijd graag met je bespreken zodra we meer weten over jouw specifieke project.

Bieden jullie flexibele samenwerkingsmodellen aan?

Ja, we begrijpen dat verschillende klanten verschillende behoeften hebben als het gaat om samenwerking. Daarom bieden we flexibele samenwerkingsmodellen aan, variërend van projectmatige samenwerking tot doorlopende ondersteuning, afhankelijk van wat het beste bij jouw bedrijf past.

Hoe kunnen we contact opnemen met 2Escape Agency voor verdere informatie?

Je kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier op onze website, telefonisch, of per e-mail. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en te bespreken hoe we jou kunnen helpen met jouw technologieprojecten.