Branding & Huisstijl

August 20, 2023 2023-11-01 10:07
Design & creatie
branding & Huisstijl

Een goede content- strategie zorgt voor lagere kosten.

Duizenden euro’s besteden aan je advertentiebudget, maar een paar honderd euro voor goede content is al gauw te veel?

Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019
Content
is king
Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019
Lagere Cost Per Lead
Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019
Professio-naliseren
Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019
Make a brand
Is jouw merkverhaal al ontdekt?

Beste ondernemer

Als jij ervoor wilt zorgen dat jouw merk herkenbaar is in één oogopslag dan zit je hier op het juiste webadres. 

Een sterk merk, gebouwd op een solide strategie, is meer dan een logo of tagline; het is een belofte aan uw klanten en de kern van uw succes. Een doordachte branding strategie vormt de perceptie van uw bedrijf, creëert unieke waarde en bouwt een emotionele verbinding die opvalt in een overvolle markt. Je herkent dit vast wel bij merken zoals Nike & Coolblue.

Dit is geen eenmalige actie, maar een voortdurende inspanning die uw reputatie versterkt, uw marktpositie verhoogt en duurzame groei bevordert.

Ervaring uit de praktijk

PROOF

Doordat we al zoveel geld hebben uitgegeven in campagnes en advertenties in diverse industrieën, hebben we enorm veel geleerd. Niet van YouTube-kanalen of cursussen, maar uit de harde data van onze klanten. Zo begrijpen wij als geen ander hoe cruciaal goede branding is voor de algehele groei van een bedrijf.

Goede branding heeft geleid tot:

Wat is onze aanpak?

Design & Strategie

Onze services kunnen onderverdeeld worden in 4 fases:

1. Strategie

Doelgroep identificeren, merkidentiteit definiëren en strategie bepalen.

2. Branding

Logo, webdesign, huisstijl

3. Design Management

 Fotografie en videografie

4. Campaigning

Marketing en dev uitvoeren

Brand Identity

Strategie

Tijdens de kennismaking zullen we er alles aan doen om een volledige inzage te krijgen in je bedrijf, cultuur, uitstraling en meer. Aan de hand van de opgedane kennis zullen we een marktonderzoek gaan doen. Vervolgens zullen we de doelgroep gaan identificeren, het merkidentiteit definiëren, en een gepaste strategie uitwerken om dit vervolgens te implementeren.
Logo -webdesign - huisstijl

Branding

In één oogopslag herkenbaar zijn, dat zien wij als een van de belangrijkste doelstellingen van branding. En dan gaat het om veel meer dan alleen logo, kleuren, typografie en stijl van fotografie. We willen niet alleen het merk zo sterk mogelijk neerzetten, we willen het ook zo organiseren dat de identiteit bijdraagt aan de efficiëntie en effectiviteit van de hele organisatie. Of het nu gaat om nieuwe merken of bestaande merken die opnieuw moeten worden gepositioneerd, het zijn steeds merken die zich willen onderscheiden omdat ze marktleider zijn, of challenger. Dit betekent dat er altijd een strategische en creatieve uitdaging ligt. En daar zijn we gek op.

fotografie - videografie

Design Management

Merken neerzetten is één ding, merken uitbouwen is iets anders. Wij zijn creatieven die het ook leuk vinden om te denken in structuren. Wij denken tegelijkertijd met onze rechter en linker hersenhelft.
Tijdens het Design Management fase zullen we meer actie ondernemen door de Branding ook tot leven te brengen door middel van foto-en videografie, edits en meer.

Marketing en dev uitvoeren

Campaigning

Het is tijd om de buitenwereld te laten zien wat we in petto hebben! Dit doen we door middel van campaigning, oftewel, het opzetten van de juiste campagnes. Samen bepalen we welke strategie en media kanalen er gebruikt gaan worden om jouw merk op de kaart te zetten.

Trusted by

GARANTIE OFFER

SPECIAL

We hebben nog iets speciaals voor je (als je hiervoor kwalificeert). We weten dat je hoogstwaarschijnlijk eerder de hele wereld beloofd gekregen hebt door een andere agency. En we weten dat je hier waarschijnlijk nog steeds ergens mee zit… Dus, in plaats van dat wij onze tijd en middelen spenderen om je over te halen dat we anders zijn dan deze shady ‘agencies’. Voor een gelimiteerde tijd, hebben we besloten om ons eigen geld te riskeren om JOU te laten zien dat wij anders zijn!

Tijdens deze call zullen we jouw persoonlijke case bespreken en laten zien waar nog profit te halen valt!

Frequently asked questions

Hieronder vind je veelgestelde vragen

Hoe komt het dat ik veel verkeer heb maar mijn omzet niet echt groeit?

Dit horen wij vaak van klanten die net nieuw bij ons komen. Ze betalen voor verkeer, maar daar kan je jouw huur niet van betalen. Vaak wordt er niet goed gekeken naar de gehele funnel, het aanbod en toegepaste psychologie. In Online Marketing is het essentieel om je doelgroep precies op het juiste touchpoint te benaderen, met de juiste message.

Mijn website ziet er verouderd uit en is niet mobielvriendelijk. Hoe belangrijk is dit?

In het huidige digitale tijdperk is het hebben van een mobielvriendelijke en moderne website cruciaal. Meer dan de helft van het wereldwijde webverkeer komt via mobiele apparaten. Onze webdevelopmentdiensten zorgen ervoor dat je site up-to-date, responsief en gebruiksvriendelijk is op alle apparaten, wat essentieel is voor zowel gebruikerservaring als SEO.

Hoe weet ik of mijn investering in online marketing daadwerkelijk rendement oplevert?

Meetbaarheid is een van de grootste voordelen van online marketing. We gebruiken geavanceerde tracking tools en analytics om elke actie, klik en conversie te volgen. Zo kunnen we precies meten of een advertentie winst maakt ja of nee. Dit is ook de reden waarom wij onze klanten helpen met schalen! Als er winst is, betekent dat opschalen!

Er zijn zoveel social media platforms. Hoe weet ik op welke platforms ik moet adverteren?

Het kiezen van het juiste platform hangt af van je doelgroep en bedrijfsdoelstellingen. Ons team analyseert je doelgroep en industrie om de meest effectieve platforms te bepalen voor jouw specifieke behoeften. Of het nu gaat om Facebook, Instagram, LinkedIn of een ander platform, we zorgen voor een strategie op maat.

Hoe onderscheidt jullie dienstverlening zich van andere online marketing bureaus?

Door realistisch naar onszelf en de data te kijken. We beloven geen gouden bergen, maar zeggen waar het op staat. Het DNA van 2 Escape is het stellen van COMMITMENTS, zo werken we net zo lang door totdat dit bereikt is. We gaan van punt A naar B, in plaats van veel andere agencies die altijd en overal wel excuses voor hebben.