Data Analytics

August 21, 2023 2023-11-01 9:45
marketing
data analytics
hoger conversiepercentage en klantretentie

Hoe je met een gerust hart duizenden euros per dag kan adverteren?

Door data inzichtelijk te maken hoef je nooit meer te stressen of je wel door moet gaan of meer moet uitgeven. Wij nemen je bij je hand en laten je precies zien wat je ROI is.

Data driven solutions
Groei in omzet
Opschaalbare campagnes
Custom Dashboards
Meten is weten
meer omzet

Beste ondernemer

Heb jij moeite om je data inzichtelijk te krijgen? Weet je niet of je advertenties winstgevend zijn of niet? Dat snap ik, want het is ook niet makkelijk! Maar het hebben van deze inzichten is het allerbelangrijkst. Data is king!

Als jij jouw data inzichtelijk wilt maken zodat je meer grip hebt op je ad spend, dan is dit 'the place to be'. De afgelopen maanden heeft ons team al meerdere bedrijven uit de brand geholpen. Zo hebben we bedrijven gehad die dachten dat de ad spend te hoog was. Maar gelukkig hadden we de benodigde data om berekeningen te maken.

En weet je wat... Na onze berekeningen kwamen we tot de conclusie dat we de ad spend moesten verdrievoudigen omdat onze CPA (Cost Per Acquisition) ver onder de ACV (Average Cart Value) zat.

Meer extra G-E-L-D verdienen

Het is mogelijk! Ontdek hoe je jouw ad spend verhoogt en tegelijkertijd een positieve ROAS behoudt!

Hoe wij in 4 stappen jouw data inzichtelijk gaan maken

Ben je constant bezig met het verzamelen van data, maar heb je moeite om overzicht te behouden en waardevolle inzichten te verkrijgen uit de data die je verzamelt? Besteed je te veel tijd aan handmatige taken, terwijl deze gemakkelijk geautomatiseerd kunnen worden? Of heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste tooling? Wat je ook nodig hebt op het gebied van data, wij bieden de oplossing!


Onze Data & Automation aanpak is gebaseerd op een bewezen model dat bestaat uit vier fases. Samen zullen we elke fase doorlopen om van jouw data tot intelligente inzichten te komen.

1

Data verzamelen

wij helpen jou om relevante data te verzamelen uit verschillende bronnen.
2

Data structureren

we structureren jouw data, zodat het eenvoudiger wordt om waardevolle inzichten te verkrijgen.
3

Data analyseren

door middel van geavanceerde technieken en tools, verkrijgen we inzichten uit jouw data en kunnen we deze visualiseren.
4

Data automatiseren

we automatiseren handmatige taken en processen, zodat je meer tijd hebt om je te focussen op de groei van jouw bedrijf.

Laat ons je helpen om jouw data te transformeren tot waardevolle inzichten en automatische processen, zodat je meer tijd en energie overhoudt om te focussen op wat echt belangrijk is.

Hoe het mogelijk wordt gemaakt om onze klanten te schalen.

Dat leggen we hier onder verder uit...

Dashboarding

Van Real-time Cijfers naar Jouw Volgende Grote Stap

Ben je overweldigd door een zee van data? Weet je niet zeker hoe je zinvolle acties uit al die getallen kunt halen? Maak je geen zorgen, je bent niet alleen. Het merendeel van onze klanten had hier ook moeite mee. In deze hyperverbonden wereld vol gegevens is dashboarding geen nice-to-have, maar een must-have. Denk even na: wat als je complexe data kon omzetten in duidelijke, visuele informatie, gewoon met een klik op de knop?
METRICS BEPALEN

Bergen aan data waar je niks aan hebt?

Dat is verleden tijd! Uw doelen staan bij ons centraal, en daarom focussen wij ons op de metrics die daadwerkelijk waarde voor u creëren. Maar hoe doen we dit? We brengen uw data in kaart, verzamelen deze, smeden verbindingen en benutten het tot zijn volle potentie. Ons doel? U stap voor stap begeleiden naar de futuristische marketing cockpit.

 

AUTOMATISEREN

Tijd is geld mentaliteit

Genieten van je ochtend koffie of simpelweg meer tijd voor je familie en vrienden? Wel, welkom marketing automation. 

Met marketing automation kunnen we tijdrovende taken uit handen geven zodat je kan focussen op het bouwen van relaties en het bevorderen van groei. Het is alsof je een extra paar handen hebt om alles te beheren. Wie wil dat nou niet?

 

GARANTIE OFFER

We hebben nog iets speciaals voor je (als je hiervoor kwalificeert). We weten dat je hoogstwaarschijnlijk eerder de hele wereld beloofd gekregen hebt door een andere agency. En we weten dat je hier waarschijnlijk nog steeds ergens mee zit… Dus, in plaats van dat wij onze tijd en middelen spenderen om je over te halen dat we anders zijn dan deze shady ‘agencies’. Voor een gelimiteerde tijd, hebben we besloten om ons eigen geld te riskeren om JOU te laten zien dat wij anders zijn!

Tijdens deze call zullen we jouw persoonlijke case bespreken en laten zien waar nog profit te halen valt!