Funnel building / Digitale groeistrategie

August 21, 2023 2023-11-01 9:48
marketing
funnel building
Digitale groeistrategie
funnelbuilding

Zonder extra kosten je conversie- percentage en klantretentie verhogen!

Wat je zo gaat lezen zal je manier van denken voor altijd veranderen.

Deliverables

2 Escape The Ordinary Social Media Advertising

Directe resultaten

Toegepaste human psychologie

Omzet gedreven campagnes

Converterende funnels

Converterende landingspagina’s

haal meer omzet uit je huidige sales funnel

Beste ondernemer

Als jij meer omzet wilt genereren zonder dat je ad spend omhoog gaat dan is dit de beste plek om voor jou te zijn.

Hoe doen we dit?

Door gebruik te maken van funnelbuilding. Een funnel is een reeks stappen die jouw bezoekers doorlopen om uiteindelijk klant te worden. Het structureren en optimaliseren van jouw gehele Sales & Marketing funnel zal leiden tot:

 

PROOF

Zonder een sterke funnel is je marketing als een raket zonder richting: veel kracht, maar geen bestemming.

Geen creditcard nodig

Trusted by 20+ brands worldwide

Zonder een sterke funnel is je marketing als een raket zonder richting: veel kracht, maar geen bestemming.

Customer Journey

Voor het bouwen van een funnel is het cruciaal om exact te weten hoe de Customer Journey eruit ziet. Zodra we dit inzichtelijk gemaakt hebben kunnen we beginnen met het Funnelbuilding.
Hier even in het kort de 7 verschillende fases.

1

Awawareness

De potentiële klant wordt voor het eerst blootgesteld aan het merk via verschillende online kanalen, zoals sociale media, advertenties of zoekmachine resultaten.
2

Interest

De potentiële klant toont interesse in het merk en begint onderzoek te doen naar de diensten en producten die worden aangeboden.
3

Consideration

De potentiële klant is in zijn overwegingsfase. Ze onderzoeken verschillende opties om hun probleem op te lossen. Ze zijn hier nog niet klaar om direct een aankoopbeslissing te nemen, maar ze vergelijken wel verschillende producten.
4

Lead

De klant heeft nu echt interesse getoond in een van onze services of producten en die actie heeft ondernomen. Dit kan bijvoorbeeld zijn door zich aan te melden voor een nieuwsbrief, een gratis brochure. Het gaat er hierom dat er contactgegevens verzameld worden.
5

Purchase

De klant heeft besloten om een aankoop te doen.
6

Loyalty

De klant raakt tevreden met het merk en blijft terugkeren
7

Fan

De klant wordt een ambassadeur voor het merk en deelt zijn of haar positieve ervaringen met anderen via sociale media of recensies.
7

Fan

De klant wordt een ambassadeur voor het merk en deelt zijn of haar positieve ervaringen met anderen via sociale media of recensies.

Meer dan 70% van de bedrijven maakt nog geen optimaal gebruik van funnelbuilding.

Wil jij hier een keer over sparren met een van onze experts?
Claim jouw gratis 30-minuten strategie gesprek

We'll Be The Last Marketing Agency You Ever Work With

KNOW THE DIFFERENCE

Website of landingspagina

Een lastige keuze? Laten we het ontwarren! Een website is als een informatieve encyclopedie over uw bedrijf - vol details, maar misschien een beetje teveel van het goede? Aan de andere kant is een landingspagina als een scherp gesneden pijl, recht op het doel af, maar misschien mist het de context? 

Een website kan uw merk laten stralen met een schat aan informatie. Maar pas op, te veel informatie kan de bezoeker verdwalen in het doolhof. Een landingspagina? Die is lasergericht, met één doel voor ogen, wat kan leiden tot hoge conversies. Maar te smal gefocust en je merkbekendheid blijft wellicht achter.

Het is super belangrijk om te weten waarvoor je wat gebruikt. Dit kan al gigantisch veel schelen in je conversiepercentage en het mooie is, je hoeft hier nog niet eens meer advertentiebudget voor te gebruiken.

tips & Tricks

Ontdek de geheimen van funnelhacking!

Wilt u leren van de fouten van uw concurrenten en tegelijkertijd hun succesrecepten overnemen? Welkom bij funnelhacking! Hierbij duiken we in de marketingfunnels van uw rivalen om waardevolle inzichten te ontrafelen. 

De voordelen? U zult tijd besparen, middelen optimaliseren en valkuilen vermijden. Maar wat als ik je vertel dat er een addertje onder het gras zit? Wat werkt voor hen, werkt mogelijk niet voor u. En te veel focussen op anderen kan de uniciteit van uw merk verminderen.

Onze oplossing? We combineren de kunst van funnelhacking met het behoud van uw authentieke merkidentiteit. Klinkt goed? Laten we dit samen doen!Marketing guru - Joey

GARANTIE OFFER

We hebben nog iets speciaals voor je (als je hiervoor kwalificeert). We weten dat je hoogstwaarschijnlijk eerder de hele wereld beloofd gekregen hebt door een andere agency. En we weten dat je hier waarschijnlijk nog steeds ergens mee zit… Dus, in plaats van dat wij onze tijd en middelen spenderen om je over te halen dat we anders zijn dan deze shady ‘agencies’. Voor een gelimiteerde tijd, hebben we besloten om ons eigen geld te riskeren om JOU te laten zien dat wij anders zijn!

Tijdens deze call zullen we jouw persoonlijke case bespreken en laten zien waar nog profit te halen valt!

Frequently asked questions

Hieronder vind je veelgestelde vragen

Hoe komt het dat ik veel verkeer heb maar mijn omzet niet echt groeit?

Dit horen wij vaak van klanten die net nieuw bij ons komen. Ze betalen voor verkeer, maar daar kan je jouw huur niet van betalen. Vaak wordt er niet goed gekeken naar de gehele funnel, het aanbod en toegepaste psychologie. In Online Marketing is het essentieel om je doelgroep precies op het juiste touchpoint te benaderen, met de juiste message.

Mijn website ziet er verouderd uit en is niet mobielvriendelijk. Hoe belangrijk is dit?

In het huidige digitale tijdperk is het hebben van een mobielvriendelijke en moderne website cruciaal. Meer dan de helft van het wereldwijde webverkeer komt via mobiele apparaten. Onze webdevelopmentdiensten zorgen ervoor dat je site up-to-date, responsief en gebruiksvriendelijk is op alle apparaten, wat essentieel is voor zowel gebruikerservaring als SEO.

Hoe weet ik of mijn investering in online marketing daadwerkelijk rendement oplevert?

Meetbaarheid is een van de grootste voordelen van online marketing. We gebruiken geavanceerde tracking tools en analytics om elke actie, klik en conversie te volgen. Zo kunnen we precies meten of een advertentie winst maakt ja of nee. Dit is ook de reden waarom wij onze klanten helpen met schalen! Als er winst is, betekent dat opschalen!

Er zijn zoveel social media platforms. Hoe weet ik op welke platforms ik moet adverteren?

Het kiezen van het juiste platform hangt af van je doelgroep en bedrijfsdoelstellingen. Ons team analyseert je doelgroep en industrie om de meest effectieve platforms te bepalen voor jouw specifieke behoeften. Of het nu gaat om Facebook, Instagram, LinkedIn of een ander platform, we zorgen voor een strategie op maat.

Hoe onderscheidt jullie dienstverlening zich van andere online marketing bureaus?

Door realistisch naar onszelf en de data te kijken. We beloven geen gouden bergen, maar zeggen waar het op staat. Het DNA van 2 Escape is het stellen van COMMITMENTS, zo werken we net zo lang door totdat dit bereikt is. We gaan van punt A naar B, in plaats van veel andere agencies die altijd en overal wel excuses voor hebben.