Google Ads

August 21, 2023 2024-05-17 6:29
marketing
Google Ads
het geheim voor meer omzet uit Google ads

Onweerstaan- bare manier om veel meer opbrengsten uit elk Google Ads account te halen, gegarandeerd!

De extra stap die gezet moet worden zodat jouw manier van adverteren voor altijd verandert.

Directe resultaten
Opvallende Advertentie
Groei in omzet
Lagere cost per lead
Directe targeting

Onweerstaanbare manier om verborgen opbrengsten uit elk Google Ads account te halen, gegarandeerd!

De extra stap die gezet moet worden zodat jouw manier van adverteren voor altijd verandert. 

Trusted by 20+ brands worldwide

meer omzet uit je Google ads campagnes

Beste ondernemer

Als je een snelle, simpele en gegarandeerde manier wilt weten om jouw Google Ads sales te laten ontploffen, dan moet je hier zijn!

Gegarandeerd! We hebben geïnvesteerd in verschillende industrieën en door de omvang kunnen we sturen op facts / data. Ook bij jou! Geen theorie vanuit Youtube kanalen of andere media maar keiharde data van klanten. Profiteer mee met deze kennis en data.

Campagnes

Hoe je met 2 aanpassingen je resultaten kan verbeteren

Elke keer als je je budget verhoogt, gaan de kosten per lead (CPL) en kosten per acquisitie (CPA) omhoog. Tegelijkertijd daalt je return on ad spend (ROAS). Maak de volgende TWEE aanpassingen in uw Google Ads account en je resultaten zullen al snel x3 gaan.

'Okay' is niet goed genoeg. Veel marketingbureaus zijn 'okay' in wat ze doen. Sommige zijn zelfs 'goed'. Maar er zijn er slechts een paar die echt elite zijn. Hun campagnestructuur is 'okay', hun zoekwoordstructuur is 'okay'... En hun advertentieteksten zijn ook 'okay'. Alleen 'okay' zijn is niet meer goed genoeg; dit was acceptabel toen de kosten per klik (CPC) nog maar 0,20 cent waren. Maar nu is de markt te concurrerend. Je hebt een stone-cold killer campagne nodig om winstgevend te zijn.

Hoe zorg je er nou voor dat je opvalt, dat je anders bent dan de miljoenen andere adverteerders? En wat maakt een advertentie nou ELITE? Want dit is cruciaal! Mensen zijn tegenwoordig slechts één klik verwijderd van hun Facebook-feed waar ze honden met schoenen kunnen zien en nieuwe kookrecepten kunnen leren.

Wees dus niet SAAI. Saai zijn kilt je ROI.

We zullen hier alvast voor te weinig geld ‘GRATIS’ 2 geheimen vertellen waar alle bedrijven en marketing agencies de plank compleet misslaan.

facebook ads

Iemand ten huwelijk vragen op je eerste date?

Ooit gedaan? Nee, dat dacht ik al! Waarom zou je dit dan wel doen met je Advertenties. We verkopen onze service aan mensen en mensen kopen niet op de eerste klik. Dus waarom verkopen we in onze advertentie al? Je ad moet niet verkopen, het moet om de aandacht vragen en eruit springen tussen de concurrentie. Zoals je ziet, is het net als een relatie. Er is een reeks van stappen die je jouw ‘prospect’ moet laten bewandelen voordat die gaat kopen.  

Impressies vs conversies

Impressies betalen de bills niet, betalende klanten wel.

Op Google 2% van de adverteerders krijgen 50% van het verkeer. 

Dit gaat niet zo zeer over de Ads zelf, maar over de landingspagina's waar je de mensen heen stuurt die op je advertentie geklikt hebben. Hier gaan wij een stap verder dan de meeste ‘okay’ marketing agencies. De landingspagina van je website is de ‘Machine’ en door middel van toegepaste human psychologie toveren wij deze om in een ‘Money Making Machine’. Het gaat er namelijk niet om hoe je om de sale vraagt, maar wanneer je erom vraagt.
Zorg er dus altijd voor dat je NIET iemand bent die iemand ten huwelijk vraagt op de eerste date 😉 

Dit zijn maar een paar tactieken die wij gebruiken om de sales radically en rapidly te laten groeien voor onze klanten.

Wil jij jouw bedrijf ook schalen of simpelweg meer tijd hebben om je te focussen op je core business? Plan dan hier een GRATIS 15 minuten strategie gesprek in. 

Geen verwachtingen maar daadwerkelijke resultaten.

2.3%

Gemiddelde groei in CTR

27%

Gemiddelde daling in CPL

39%

Gemiddelde groei in ROAS

21%

Gemiddelde groei in omzet

ADS

Onze Google Ads service bevat.

Connect

Google Ads opties

Search

Hiermee plaats je advertenties in de zoekresultaten van Google wanneer gebruikers specifieke zoekwoorden invoeren, waardoor je direct zichtbaar bent bij potentiële klanten die actief op zoek zijn naar jouw producten of diensten.

Display

Met deze campagnes kun je visuele advertenties plaatsen op websites en apps die deel uitmaken van het Google Display Netwerk, waardoor je merkbekendheid vergroot en nieuwe klanten bereikt.

Shopping

Deze campagnes tonen productadvertenties met afbeeldingen, prijzen en productinformatie direct in de Google Shopping-resultaten, waardoor je je producten effectief onder de aandacht brengt bij online shoppers.

Performance Max

Dit is een geautomatiseerde campagne die gebruik maakt van de kracht van machine learning om de prestaties van je advertenties te optimaliseren en het maximale rendement uit je advertentiebudget te halen.

Youtube

Hiermee kun je videoadvertenties plaatsen op YouTube en in Google videopartnernetwerken, waardoor je een breed publiek bereikt en je merkverhaal op een boeiende manier kunt vertellen.
Marketing guru - Joey

GARANTIE OFFER

We hebben nog iets speciaals voor je (als je hiervoor kwalificeert). We weten dat je hoogstwaarschijnlijk eerder de hele wereld beloofd gekregen hebt door een andere agency. En we weten dat je hier waarschijnlijk nog steeds ergens mee zit… Dus, in plaats van dat wij onze tijd en middelen spenderen om je over te halen dat we anders zijn dan deze shady ‘agencies’. Voor een gelimiteerde tijd, hebben we besloten om ons eigen geld te riskeren om JOU te laten zien dat wij anders zijn!

Tijdens deze call zullen we jouw persoonlijke case bespreken en laten zien waar nog profit te halen valt!

Frequently asked questions

Hieronder vind je veelgestelde vragen

Hoe komt het dat ik veel verkeer heb maar mijn omzet niet echt groeit?

Dit horen wij vaak van klanten die net nieuw bij ons komen. Ze betalen voor verkeer, maar daar kan je jouw huur niet van betalen. Vaak wordt er niet goed gekeken naar de gehele funnel, het aanbod en toegepaste psychologie. In Online Marketing is het essentieel om je doelgroep precies op het juiste touchpoint te benaderen, met de juiste message.

Mijn website ziet er verouderd uit en is niet mobielvriendelijk. Hoe belangrijk is dit?

In het huidige digitale tijdperk is het hebben van een mobielvriendelijke en moderne website cruciaal. Meer dan de helft van het wereldwijde webverkeer komt via mobiele apparaten. Onze webdevelopmentdiensten zorgen ervoor dat je site up-to-date, responsief en gebruiksvriendelijk is op alle apparaten, wat essentieel is voor zowel gebruikerservaring als SEO.

Hoe weet ik of mijn investering in online marketing daadwerkelijk rendement oplevert?

Meetbaarheid is een van de grootste voordelen van online marketing. We gebruiken geavanceerde tracking tools en analytics om elke actie, klik en conversie te volgen. Zo kunnen we precies meten of een advertentie winst maakt ja of nee. Dit is ook de reden waarom wij onze klanten helpen met schalen! Als er winst is, betekent dat opschalen!

Er zijn zoveel social media platforms. Hoe weet ik op welke platforms ik moet adverteren?

Het kiezen van het juiste platform hangt af van je doelgroep en bedrijfsdoelstellingen. Ons team analyseert je doelgroep en industrie om de meest effectieve platforms te bepalen voor jouw specifieke behoeften. Of het nu gaat om Facebook, Instagram, LinkedIn of een ander platform, we zorgen voor een strategie op maat.

Hoe onderscheidt jullie dienstverlening zich van andere online marketing bureaus?

Door realistisch naar onszelf en de data te kijken. We beloven geen gouden bergen, maar zeggen waar het op staat. Het DNA van 2 Escape is het stellen van COMMITMENTS, zo werken we net zo lang door totdat dit bereikt is. We gaan van punt A naar B, in plaats van veel andere agencies die altijd en overal wel excuses voor hebben.