Social Media

August 21, 2023 2023-11-01 9:54
marketing
Social Media Advertising
hoger conversiepercentage en klantretentie

Hoe je meer leads, clients, en sales krijgt dan dat je waarschijnlijk aan kan met social media advertising?

2.6 biljoen mensen gebruiken momenteel Facebook elke maand. Sla de plank niet mis door geen gebruik te maken van deze “itchy-to-buy” toekomstige klanten.
Toegepaste human psychologie
Omzet gedreven campagnes
Converterende funnels
Directe resultaten
Opschaalbare campagnes
maak van je campagnes een lead-generator

Beste ondernemer

Als jij de beste manier wilt weten om je Facebook Ads in te zetten zodat je sales of leads opzuigt als een stofzuiger op steroïds. Dan is dit de beste plek om te zijn voor jou.

Hier is waarom:
Over de laatste 12 maanden heeft ons team meer dan €600.000 op Facebook Ads uitgegeven. 

Trusted by

Campagnes

Veel verkeer maar weinig daadwerkelijke klanten uit mijn Social Media Campagnes

Dit horen wij vaak van onze nieuwe klanten die weg willen bij hun huidige marketing agency, omdat ze veel dingen beloofd zijn maar weinig daarvan daadwerkelijk is uitgekomen. Veel marketeers sturen op klikken, impressies, etc.. Ik wil niet zeggen dat dit compleet fout is, want dat is het niet. Maar wij bij 2 Escape snappen dat het einddoel meer betalende klanten is en een gigantische groei in omzet. Geen poespas maar kneiter harde cijfers. 

facebook ads

Wanneer we het over Facebook Ads hebben heeft iedereen het verkeerd.

Het eerste waar bedrijven zich op focussen is een mooi shiney plaatje van hun product of service. Oftewel, ze maken hun ads, zodat ze er als Ads uitzien. Luister naar wat ik zeg. Maak je Ads niet zodat ze op Ads lijken. Maar, maak ze zodat ze op organische content lijken dat mensen AL aan het lezen zijn op Meta. Anders spring je niet tussen al de concurrentie uit die aan het schreeuwen zijn om aandacht. Facebook supports deze manier van adverteren en daardoor kunnen we betere resultaten behalen met een hogere ROI. 

FACEBOOK ADS

Dit is het ontbrekende stuk van de puzzel.

Het is de secret sauce. En het komt allemaal neer op de woorden die je gebruikt voor je Ads. Ja dat klopt, de copy. Als je dit kloppend krijgt dan is alles een stuk goedkoper. Lagere CPC, CPL, en het kost je dus minder om een nieuwe klant binnen te halen. Houd je ads copy simpel en kort. En als je het lang maakt, zorg ervoor dat het engaging is en dat je anders bent dan de rest. We moeten ten slotte concurreren met videos van honden die schoenen dragen…. Maak het niet lang om het lang te maken!

Dit zijn maar een paar tactieken die wij gebruiken om de sales radically en rapidly te laten groeien voor onze klanten.

Wil jij jouw bedrijf ook schalen of simpelweg meer tijd hebben om je te focussen op je core business?

By the numbers

23%

Rindom Real Estate meer leads

36%

Head-Boards verlaging in CPL

41%

Re-Tale verhoging in omzet

ADS

Onze Social Media Strategy bevat:

Connect

Social Media platforms

Instagram

Waar beeld de boventoon voert en verhalen tot leven komen. Ontdek de visuele kracht van Instagram en verbind op een authentieke manier met uw doelgroep.

TikTok

Laat uw creativiteit de vrije loop in korte, impactvolle video's. TikTok is dé plek voor virale trends en een jong, energiek publiek.

Snapchat

Vang de aandacht met vluchtige momenten die een blijvende indruk maken. Snapchat is ideaal voor real-time engagement en merkbeleving op een persoonlijk niveau.

Facebook

Bereik een wereldwijd publiek en bouw een community op rondom uw merk. Facebook is het platform voor langdurige klantrelaties en gerichte advertentiecampagnes.

Linkedin

Versterk uw zakelijke netwerk en positioneer uzelf als marktleider in uw branche. LinkedIn is het platform voor B2B-relaties en professionele groei.

Pinterest

Moadboards en inspiratiesessies staan aan de basis van een succesvolle campagne. Marketing heeft alles te maken met positionering en op basis van de strategie een dedicated uitvoering. Hier begint ons proces.
de marketing wizard - Joey

GARANTIE OFFER

We hebben nog iets speciaals voor je (als je hiervoor kwalificeert). We weten dat je hoogstwaarschijnlijk eerder de hele wereld beloofd gekregen hebt door een andere agency. En we weten dat je hier waarschijnlijk nog steeds ergens mee zit… Dus, in plaats van dat wij onze tijd en middelen spenderen om je over te halen dat we anders zijn dan deze shady ‘agencies’. Voor een gelimiteerde tijd, hebben we besloten om ons eigen geld te riskeren om JOU te laten zien dat wij anders zijn!

Tijdens deze call zullen we jouw persoonlijke case bespreken en laten zien waar nog profit te halen valt!

Frequently asked questions

Hieronder vind je veelgestelde vragen

Hoe komt het dat ik veel verkeer heb maar mijn omzet niet echt groeit?

Dit horen wij vaak van klanten die net nieuw bij ons komen. Ze betalen voor verkeer, maar daar kan je jouw huur niet van betalen. Vaak wordt er niet goed gekeken naar de gehele funnel, het aanbod en toegepaste psychologie. In Online Marketing is het essentieel om je doelgroep precies op het juiste touchpoint te benaderen, met de juiste message.

Mijn website ziet er verouderd uit en is niet mobielvriendelijk. Hoe belangrijk is dit?

In het huidige digitale tijdperk is het hebben van een mobielvriendelijke en moderne website cruciaal. Meer dan de helft van het wereldwijde webverkeer komt via mobiele apparaten. Onze webdevelopmentdiensten zorgen ervoor dat je site up-to-date, responsief en gebruiksvriendelijk is op alle apparaten, wat essentieel is voor zowel gebruikerservaring als SEO.

Hoe weet ik of mijn investering in online marketing daadwerkelijk rendement oplevert?

Meetbaarheid is een van de grootste voordelen van online marketing. We gebruiken geavanceerde tracking tools en analytics om elke actie, klik en conversie te volgen. Zo kunnen we precies meten of een advertentie winst maakt ja of nee. Dit is ook de reden waarom wij onze klanten helpen met schalen! Als er winst is, betekent dat opschalen!

Er zijn zoveel social media platforms. Hoe weet ik op welke platforms ik moet adverteren?

Het kiezen van het juiste platform hangt af van je doelgroep en bedrijfsdoelstellingen. Ons team analyseert je doelgroep en industrie om de meest effectieve platforms te bepalen voor jouw specifieke behoeften. Of het nu gaat om Facebook, Instagram, LinkedIn of een ander platform, we zorgen voor een strategie op maat.

Hoe onderscheidt jullie dienstverlening zich van andere online marketing bureaus?

Door realistisch naar onszelf en de data te kijken. We beloven geen gouden bergen, maar zeggen waar het op staat. Het DNA van 2 Escape is het stellen van COMMITMENTS, zo werken we net zo lang door totdat dit bereikt is. We gaan van punt A naar B, in plaats van veel andere agencies die altijd en overal wel excuses voor hebben.