Code

August 21, 2023 2023-11-01 10:01
development
code
automation
maintance
ai
api
De Nieuwe Standaard in Development

Niet een standaard template, maar echte full stacked developers.

Custom code? High speed? Geen downtime? Oftewel, een converterende machine die 24/7 blijft draaien. 

Custom code
Mobiel vriendelijk
hoge laadsnelheid
Hoge SEO Score
Gebruikerservaring
GENEREER JIJ AL LEADS MET JE WEBSITE?

Beste ondernemer

Je weet inmiddels wel dat je niet meer kunt ondernemen zonder online aanwezig te zijn. Waar het tegenwoordig om draait, is of je slechts een mooi visitekaartje online hebt of een echte 'Money Making Machine'. Als je een systeem wilt dat ook daadwerkelijk klanten omzet, dan ben je hier op de juiste plek.

Hier is waarom:
Ons team beschikt niet alleen over wat low code developers of zogenaamde website bouwers die gewoon heel goed met thema’s kunnen werken. Wij gaan een stap verder en beschikken over hardcode developers! Wil je een nieuwe App? Wij regelen het. Wil je een bepaalde gekke custom feature op je website? Wij regelen het.

We ondersteunen veel!

Weet je wat frustrerend is? Een website die niet doet wat hij moet doen. Het kan er aan de voorkant mooi uitzien, maar de achterkant is waar het zware werk moet gebeuren. Elke website die we creëren is een product van diepgaande codering gecombineerd met een duidelijk begrip van designprincipes en functionaliteiten (door link naar webdesign). Ons team van web developers werkt met diverse programmeertalen, waaronder HTML, CSS, JavaScript, Phyton, PHP, en meer. Hierdoor kunnen wij net die extra mile gaan en de gekste ideeën realiteit maken!

People who already love us

Wat onze klanten zeggen..

ava-3

Iruka

Geweldige ontwikkelingservaring!

Ik ben zeer tevreden met de development services die ik heb ontvangen. Het team heeft mijn ideeën perfect omgezet in een functioneel product. Ze waren snel, professioneel en hielden me constant op de hoogte van de voortgang. Ik zou hen zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar development services.
ava-2

Clarke

Onze website was dringend toe aan een update en het development team heeft uitstekend werk geleverd. Ze begrepen onze wensen en hebben een moderne, gebruiksvriendelijke website gecreëerd die aan al onze verwachtingen voldoet. We zijn zeer tevreden met het resultaat!
ava-1

Kevin

CTO

E-commerce ontwikkeling op zijn best

Onze e-commerce website had dringend een update nodig, en dit development team heeft fantastisch werk geleverd. De nieuwe website is snel, gebruiksvriendelijk en heeft ons geholpen om onze online verkoop te verhogen. We zijn dankbaar voor hun inzet en expertise.
portfolio

Afgeleverd werk

Neem een kijkje wat we voor onze klanten gemaakt hebben

0 +

Build websites

We built over 30+ websites.

Diensten

Maak jij al volledig gebruik van deze 5 timesavers?

Zoals je wellicht al wel weet, of misschien ook helemaal niet. Blijft de technologie exponentieel groeien, zo wordt ons leven alleen maar makkelijker gemaakt. Zolang je weet hoe je hier mee om 

POWER

Artificial Intelligence

Stel je voor een assistent die nooit slaapt, nooit fouten maakt door vermoeidheid. Dat is AI. Wat kan dit voor jou betekenen? Efficientie op steroïden, automatiseer routine taken en bespaar kostbare tijd. Of een 24/7 klantenservice zonder pauzes, vakantiedagen of ziekteverzuim? AI chatbots maken dit mogelijk.
ENDLESS SUCCESS

Automation

Je bent vast wel bekend met dit woord? Alleen weet je niet of je dit optimaal inzet voor jouw bedrijf. Door automations toe te passen kan je ervoor zorgen dat elke potentiële klant precies op het juiste moment, de juiste boodschap voorgeschoteld krijgt, zonder dat je er zelfs maar een vinger voor hoeft uit te steken. Zeg dag tegen handmatig Excel sheets invullen, leads doorzetten naar het CRM, opvolging van leads, en meer.
API

De brug tussen je toepassingen en eigen apps, platforms, intranet, en nog veel meer!

MulTilanguage

Met onze meertalige functie kunt u onze website verkennen en genieten van alle inhoud in de taal van uw keuze. 

SEO READY

Zorg dat je vindbaar bent voor je publiek, we zorgen ervoor dat je SEO geoptimiliseerd is!

2 Escape The Ordinary

Build a stunning site today.

Frequently asked questions

Hieronder vind je veelgestelde vragen

Hoe komt het dat ik veel verkeer heb maar mijn omzet niet echt groeit?

Dit horen wij vaak van klanten die net nieuw bij ons komen. Ze betalen voor verkeer, maar daar kan je jouw huur niet van betalen. Vaak wordt er niet goed gekeken naar de gehele funnel, het aanbod en toegepaste psychologie. In Online Marketing is het essentieel om je doelgroep precies op het juiste touchpoint te benaderen, met de juiste message.

Mijn website ziet er verouderd uit en is niet mobielvriendelijk. Hoe belangrijk is dit?

In het huidige digitale tijdperk is het hebben van een mobielvriendelijke en moderne website cruciaal. Meer dan de helft van het wereldwijde webverkeer komt via mobiele apparaten. Onze webdevelopmentdiensten zorgen ervoor dat je site up-to-date, responsief en gebruiksvriendelijk is op alle apparaten, wat essentieel is voor zowel gebruikerservaring als SEO.

Hoe weet ik of mijn investering in online marketing daadwerkelijk rendement oplevert?

Meetbaarheid is een van de grootste voordelen van online marketing. We gebruiken geavanceerde tracking tools en analytics om elke actie, klik en conversie te volgen. Zo kunnen we precies meten of een advertentie winst maakt ja of nee. Dit is ook de reden waarom wij onze klanten helpen met schalen! Als er winst is, betekent dat opschalen!

Er zijn zoveel social media platforms. Hoe weet ik op welke platforms ik moet adverteren?

Het kiezen van het juiste platform hangt af van je doelgroep en bedrijfsdoelstellingen. Ons team analyseert je doelgroep en industrie om de meest effectieve platforms te bepalen voor jouw specifieke behoeften. Of het nu gaat om Facebook, Instagram, LinkedIn of een ander platform, we zorgen voor een strategie op maat.

Hoe onderscheidt jullie dienstverlening zich van andere online marketing bureaus?

Door realistisch naar onszelf en de data te kijken. We beloven geen gouden bergen, maar zeggen waar het op staat. Het DNA van 2 Escape is het stellen van COMMITMENTS, zo werken we net zo lang door totdat dit bereikt is. We gaan van punt A naar B, in plaats van veel andere agencies die altijd en overal wel excuses voor hebben.